Topbanner
 

 Nyhedsarkiv

 
Vælg datointerval
Vælg en dato fra kalenderen.
-
Vælg en dato fra kalenderen.
Nyhedstype
Flere søgeindstillinger
Vis nyheder med emne
Fritekst      
18-05-2018

Nye systemoperatører har lang vej til toppen

Det kræver talent, tid og tålmodighed at blive systemoperatør i Flyverhjemmeværnets Defender-fly, og der går mange måneder med intensiv træning på komplekse systemer, før eleverne er klar til at arbejde som en del af besætningen på himlen over Danmark.
17-05-2018

Kvinder tiltrækkes af opgaverne til søs

Der er noget for kvinder i alle dele af Marinehjemmeværnet. I Hundested har flotillen satset på at rekruttere og uddanne kvinder, så de snart kan stille med et kvindeligt besætningsmedlem i hver eneste funktion om bord.
17-05-2018

Soldaterne forventes hjemme i aften

Soldater fra Hjemmeværnet har været på øvelse i USA. Deres hjemkomst er desværre forsinket, men du kan holde dig opdateret om soldaternes hjemkomst på Facebook.
09-05-2018

Årets første HJV magasin er udkommet

Gruppefører Karl udlever soldaterdrømmen i Hærhjemmeværnet. Han stortrives som infanterist med mudder på støvlerne. Læs interviewet med ham i det nye HJV magasin.
09-05-2018

Casting: Vil du være Hjemmeværnets nye ansigt udadtil?

Vi søger med lys og lygte efter frivillige til Hjemmeværnets nye rekrutteringsfilm. Castingen finder sted nu på mandag på Flyvestation Skalstrup.
08-05-2018

“Man går ikke i stykker, bare fordi det er lidt hårdt”

Karl Kring Lilja har det bedst, når han får lov til at presse sig selv til det yderste. En rigtig soldat er nemlig hverken bange for at fryse eller få mudder i hovedet.
07-05-2018

Flyverhjemmeværnet deltog lørdag i eftersøgningen af forsvundet 17-årig

Pigen havde forladt sit hjem i Vestsjælland i nedtrykt tilstand fredag morgen. Eskadrillen dækkede luften sammen med en af Forsvarets helikoptere, mens politi med hunde og mange frivillige eftersøgte området omkring Vipperød.
25-04-2018

21 frivillige arbejdsdage i gennemsnit

Så meget tid brugte Hjemmeværnets aktive omregnet på at uddanne sig og yde støtte til Forsvaret og samfundet sidste år. Det, og meget andet, kan man læse i årsberetningen, der netop er udkommet i en populærudgave.
18-04-2018

Hjemmeværnet assisterer NATO i Irak med rådgivere

”Sindssyg spændende vej, vi går ud af – ingen har gået den før” - Sådan beskriver Oberstløjtnant og Chef for Stabiliseringssektionen, Flemming Meinertz, den nye internationale opgave for Hjemmeværnet i Irak.
16-04-2018

Eftersøgning i Nordsøen

Marinehjemmeværnet fra både Hvide Sande/Ringkøbing og Esbjerg har søndag aften været sendt ud i Nordsøen for at lede efter en savnet ældre mand i en motorbåd – et sted ud for Blåvand.
 

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg - Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224