Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold

Find%2520aktivitet%2520anonym

Sidst ændret kl. 18-08-2016 10:11 af 384975, BRUGER SLETTET, HJK

Selvom du ikke er medlem af Hjemmeværnet, så kan der alligevel være aktiviteter du kan deltage i. Det kan være informationsaftner eller hverveaktiviteter.

Af hensyn til planlægningen af disse aktiviteter er det ofte rart at vide lidt om hvormange der deltager.

Nedenstående vejledning forklarer, hvordan du finder disse aktiviteter og hvordan du kan tilmelde dig.

Kom godt igang

​Step ​Billede
​Naviger frem til HJV.DK

​I højre side af skærmen navigerer du frem til den enhed du vil se aktiviteter i. Det er under OE Oversigten

​I Topmenuen klikker du på Om os
​Under sammen menu kan du nu klikke på Aktiviteter
​Aktivitetslisten åbner nu

Step for step

​Step ​Billede

​Du kan vælge 2 forskellige visninger af aktivitetslisten.

Listevisning lister alle aktiviteterne op under hinanden sorteret efter dato.

Farven på aktiviteten viser hvilket værn aktiviteten er ved.

Karmosin rød - værnsfælles fx. HJK

Mørk blå - Marinehjemmeværnet

Lys blå - Flyvehjemmeværnet

Grøn - Hær- eller Virksomhedshjemmeværnet.

​Kalender visning viser aktivitetern lagt ind i en kalender.

​Når du klikker på aktiviteten åbnes en præsentation af aktiviteten i et pop-up vindue.

Her kan du læse detaljerne om aktiviteten.

Som anonym bruger kan du ikke tilmelde dig aktivteter via HJV.DK, men skal finde oplysningerne om hvordan du tilmelder dig under aktiviteten.

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring