Topbanner

Nyhed

​​Generalsekretær Lars Bangert Struwe fra Atlantsammenslutningen taler om Nato under sidste års kursus. Foto: Flyvevåbnets Fototjeneste.

Krise i Østersøen? Hjemmeværnsskolens sikkerhedspolitiske kursus 2018

Igen i år afholder Hjemmeværnsskolen sit populære sikkerhedspolitiske kursus som led i Sommerskolen i uge 27. I år er temaet Østersøen.

03-01-2018
Af kaptajn Jeanette Serritzlev, kursusleder, Sikkerhedspolitisk kursus

Igen i år er der muligehed for at kombinere en uge med sommer og sikkerhedspolitik, når Hjemmmeværnsskolen afholder sit populære sikkerhedspolitiske kursus - i 2018 under titlen: 

"Krise i Østersøen?"

På kurset får du mulighed for at blive klogere på området gennem en kombination af foredrag og syndikatarbejde.

Kurset er særligt interessant for dig, der er underafdelingschef, stabsofficer eller ansvarlig for kommunikation og rekruttering, men kurset forudsætter ikke, at du bestrider en bestemt funktion. Til gengæld er det en forudsætning, at du interesser dig for sikkerhedspolitik og følger med i verden omkring dig.

Kursets formål er ikke at give dig en sikkerhedspolitisk skoleløsning, men at give dig viden, samt præsentere dig for forskellige perspektiver inden for emnet.

NB! Kurset består for en stor dels vedkommende af foredrag i plenum. Hvis ikke du er god til at sidde stille og tilegne dig information, er dette ikke et kursus for dig.

Kort om kurset
Kurset er en del af Hjemmeværnsskolens sommerskole, som hvert år finder sted i uge 27 i de smukke rammer i Nymindegab.

Du kan finde det fulde program for Hjemmeværnsskolens sommerskole her, hvor du også finder praktiske oplysninger om tilmelding m.v.

Du kan også læse mere om sidste års kursus her.

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg - Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224