Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

Hjemmeværnet sikrer cykelryttere

Vil man have klipper, stejle bakker, bjergbyer samt store udfordringer på cyklen, så skal man tage til Alperne – Og så alligevel ikke. Bornholm gemmer på et af de mest indbydende landskaber i Danmark, skabt til det stigende antal cykelmotionister.

31-05-2017
Bornholm lagde i weekenden 20. + 21. maj klipper og veje til det krævende cykelløb Born Fondo. Politihjemmeværnskompagni Bornholm var med begge dage, ikke som deltagere, men for at sikre de mange deltagere et trygt og sikkert cykelløb. Lørdag bød på enkeltstart med udgangspunkt på Vang Havn og mål på toppen ved Hammerfyr. Opgaven her var udover trafikregulering, også at etablere en sluse på ruten, således at gæster fra hoteller og sommerhuse også kunne komme ud og nyde den Bornholmske natur.
 
Fotos: Ole Andreasen, næstkommanderende Politihjemmeværnskompagni BORNHOLM  
Søndag morgen gik det løs i Gudhjem med samlet start og bjergetapen. 123 kilometer ventede de mange deltagere der også her kunne køre ud på en tryg rute, hvor Politihjemmeværnskompagni Bornholm sørgede for at regulere trafikken i de rigtige retninger samt at alle afspærringer forblev intakte hele dagen.
Fotos: Ole Andreasen, næstkommanderende Politihjemmeværnskompagni BORNHOLM
 
 

Hvis du vil vide mere

  • Michael Stuhr, kompagnichef for Politihjemmeværnskompagni Bornholm
  • pohvk-kc@hjv.dk
Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring