Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

Farvel til Birthe

For 28 år og 49 dage siden, den 18. september 1989 startede vores økonomiassistent Birthe Hansen sin ansættelse ved Det Bornholmske Hjemmeværn.

02-11-2017
Birthe går den 5. november på fortjent efterløn og skal nu bruge meget af tiden på at se mere til sine børn og børnebørn.
 
Birthe har haft ansvaret for Det Bornholmske Hjemmeværns økonomi og budgetlægning i mange år. Birthe har passet arbejdet meget samvittighedsfuldt og professionelt, ja så dygtigt, at Birthe ved en forvaltningsinspektion for nogle år siden fik resultatet MEGET TILFREDSSTILLENDE, et resultat der ikke er blevet givet før og som vi alle og især Birthe kunne være meget stolte af.
 
Birthe har altid taget imod vores frivillige på en god måde, med humor og med et smil, men man har aldrig været i tvivl om at der skulle være styr på tingene. Når rejser eller lignende skulle afregnes, så skulle tingene være i fineste orden og den stakkel der ikke havde tingene i orden, skulle nok have det til næste gang og ved tvivl blev man undervist i, hvordan tingene så skulle gøres.
 
Jeg vil ønske Birthe al held og lykke med den nye tilværelse, hvor hun må undvære os. Jeg er sikker på, at vi alle kommer til at savne Birthe her ved Det Bornholmske Hjemmeværn.


 
 
Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring