Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

Antvorskov Kaserne tog imod.

Kl. er 6 fredag morgen, det er bidende koldt, men for Frivillig stab og militære fastansatte skulle det blive en spændende weekend.

13-11-2016

 

Vel ankommet til Slagelse i god tid, gik vi igang med at indrette os til den store "STØVGAR* (Stabsøvelse) Fredag aften var vi klar, Chefen gik til befaling og så kunne øvelsen ellers begynde.
 
Senariet har ganske realistisk, krydret med lidt ekstra og alle gik igang med deres opgaver efter Chefen havde vist hvilken retning vi skulle.
Der blev afholdt stabsmøder og ind imellem blev der arbejdet intens med efterretninger, operationsbafalinger, logisik og signaltjeneste, Vægge var fyldt med diverse kort, skitser og beslutninger.
 
Søndag morgen skulle det hele fremlægges for Regionschefen og hans stab og det var en meget tilfreds Chef for Det Bornholmske Hjemmeværn, der kl. 1130 kunne afleverer en komplet befaling til Regionen. - Så nu afventer vi tilbagemeldingen fra Regionen :-)
 
 
 
Nå ja - Så blev der også lige tid til en udnævnelse, da gruppens nyeste medlem blev udnævnt til løjtnant  TILLYKKE til Klaus.
 
 
Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring