Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

Stor aktivitet i Hjemmeværnet

Lørdag var der som altid stor stilhed på Almegårds kaserne, men indenfor i bygning 45 + 49 + 50 samt ved garage anlægget var der uddannelses aktiviteter ved Hjemmeværnet.
Der blev tilegnet ny viden – kunnen samt ikke mindst færdigheder denne lørdag.

06-11-2016
Med seniorsergent Brian Grænge i spidsen var der ved Det Bornholmske Hjemmeværn en stor uddannelses aktivitet.
I bygning 45 havde et antal Hjemmeværns soldater valgt at bruge både lørdag og søndag til at opnå instruktør uddannelsen.
Det er altid godt at have et antal instruktører, at kunne trække på når der er behov for at formidle undervisning m.m.

 
 
Førstehjælp er altid vigtigt at kunne, men det skal løbende holdes opdateret og netop dette var der muligheder for i bygning 50.
Et større antal hjemmeværns soldater havde tilmeldt sig denne uddannelse og fik i løbet af lørdag en del teoretisk viden, men også en del praktiske øvelser.
Så efter denne lørdag er der endnu flere Hjemmeværns soldater der er klar til at klar med at kunne yde relevant førstehjælp, hvis behovet herfor skulle opstå, det er da betryggende.
 
Det Bornholmske Hjemmeværn har del køretøjer der bruges og anvendes i den daglige tjeneste og bemandes som oftest af de frivillige Hjemmeværns soldater. Denne lørdag var et større antal Hjemmeværns soldater tilmeldt omskoling til såvel MAN som Geländewagen.
 
Denne lørdag var en typisk lørdag/weekend ved Det Bornholmske Hjemmeværn, hvor der var stor aktivitet med forskellige uddannelser til fremadrettet brug og anvendelse i tjenesten.
Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring