Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

50 års jubilæum 1967-2017

Politihjemmeværnskompagni Bornholm kan den 1. oktober 2017 markerer et 50 års jubilæum og i den anledning blev der lørdag afholdt et uformelt arrangement. Dette foregik i lokaler på Almegårds Kaserne

30-09-2017
Lørdag kunne kompagnichef kaptajn Michael Stuhr byde velkommen til gæster og personel fra kompagniet i anledning af, af kompagniet den 1. oktober 2017 kan fejre et 50 års jubilæum.
Lokalerne ved officersmessen var rammen omkring det hyggelige og uformelle arrangement.
 
Kompagnichef kaptajn Michael Stuhr kunne i sin tale fortælle, at der allerede tilbage i 1952 var første tilløb til oprettelse af politihjemmeværn på Bornholm. Imidlertid var det først i marts måned 1967 at der på Industrien i Rønne blev afholdt et hvervemøde med henblik på en oprettelse af en kommandodeling og deling i Rønne der den 1. oktober 1967 fik en kompagnistatus.
 
Alle de efterfølgende taler ved bl.a. chef for Det Bornholmske Hjemmeværn oberstløjtnant Holger Fuglsang-Damgaard, folketingspolitiker Peter Juhl Jensen samt politiinspektør Ole Bolvig Hansen havde alle kun nogle meget rosende ord og komplimenter til kompagniet for uanset tidspunktet på døgnet altid er klar til at være klar og påtage sig og udføre en opgave løsning.
Ole Bolvig Hansen fortalte at samarbejdet altid har været og i den grad stadig meget godt og at personellet altid har en god tilgang til opgave løsningen.
Ole Bolvig Hansen benyttede også muligheden for, at takke personellets familie, der må tage en ekstra tjans i hjemmet når soldaten bliver kaldt ud på en opgave. Kompagnichefen fik til opgave at bringe denne tak og hilsen videre til familien.








Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring