Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

​Jesper Nielsen i gang med at koordinere

ER EN SIKKER STØTTE, NÅR DET BRÆNDER PÅ

Sergent Jesper Nielsen er, som del af det ledende skydeteam ved de taktiske skydninger i Borris den 5.-6. maj, en koordinator, som det er svært at slå ud af fatning

06-05-2018
Af informationsspecialist Poul Monggaard

Det har været et forholdvis gnidningsfrit forløb, siger sergent Jesper Nielsen med en vis beskedenhed.

Han har været  en central skikkelse i den løbende koordinering af Flyverhjemmeværnets taktiske skydninger i Borris den 5.-6. maj, og han har med fast hånd været en garant for, at soldaterne har fået en oplevelse, der har været ligeså strålende som vejret.

Jesper kommer fra ESK 240, hvor han er skydelærer. I Borris har han været en del af det ledende skydeteam.

Det er så vigtigt med koordinering. Der skal være overblik over materiellet i marken, så skytterne kan  få det optimale udbytte. Når man bringer folk sammen fra mange egne af landet, er det afgørende, at tingene også fungerer materielt. Det er en grundlæggende forudsætning for, at skabe det nødvendige samarbejde ved de forskellige skydninger.

Jesper Nielsen har en erfaring, som giver den nødvendige ballast til at få koordineret. Han er af den type, der er parat til at tage smækkene hvis noget kikser. Men der er ikke obseveret kiks på Jespers vagt.

Jesper har som medlem af Flyverhjemmeværnet og som skydelærer været med til at uddanne de folk, som har været i Kosovo. Et ansvar, han også har taget alvorligt.      

Fakta

Taktiske skydninger i FHV er et tilbagevendede arrangement, som i år afholdes i Borris
Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring