Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

​Arkivbillede

HVE 270 med i eftersøgningen af forsvundet 17-årig pige på Sjælland

Eskadrillen deltog sammen med blandt andre en af Forsvarets Helikoptere og en hundepatrulje fra Midt- og Vestsjællands Politi i eftersøgningen

06-05-2018
Af Steen Hossmann
Det skulle bare gå stærkt, da Hjemmeværnseskadrille 270 lørdag den 5. maj me​d kort varsel blev rekvireret for at deltage i eftersøgningen af den 17-årige pige, som havde forladt sit hjem i Vipperød fredag morgen i nedtrykt sindstilstand.
 
Eskadrillen var ikke på ordinært beredskab i den weekend, så der skulle arbejdes hurtigt for at få et fly på vingerne. Det tog dog kun kort tid, før en besætning var klar til at gå i luften over Holbæk.

Operationen blev lidt af en udfordring, fordi der på grund af det flotte sommervejr var en del termisk turbulens og ekstraordinært mange privatfly i luften.

Efter 3 timer blev det meddelt, at pigen var blevet fundet af politiets hundepatrulje i god behold, og besætningen kunne vende hjem efter mere end fem timer i luften.

Midt - og Vestsjællands Politi takker alle aktørerne for indsatsen. Læs deres pressemeddelelse her.

 Seneste nyheder

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring