Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

​Lise har det fulde overblik

Lise, en levende legende

Når Flyverhjemmeværnet har et stort arrangement, så er det Lise Risum, der sørger for, at folkene får en god modtagelse og et godt ophold

06-05-2018
Af informationsspecialist Poul Monggaard

Hvis du kommer til et flere-dages arrangement i Flyverhjemmeværnet, har Lise Risum tænkt på dit velbefindende, før du kommer og skal have nøglen til dit værelse udleveret.

Det havde hun også, inden Flyverhjemmeværnets taktiske skydninger i Borris i weekenden den 5.-6. maj.

Selv om Lise fik de opdaterede deltagerlister lidt sent, så blev hver enkelt vel modtaget.

Lise er en levende legende, der det handler om at sikre den rigtige indkvartering ved Flyverhjemmeværnets arrangementer.

Hun er uddannet pædagog, og det er en uddannelse, der sikkert kommer hende til gode i arbejdet for at få de enkelte til at opleve, at de ikke er et problem eller får problemer

Lise Risum blev i 1996 kasernearbejder i Flyvestationskorpset, kom i Tjenestedskorpset i 1999 og var en  periode på fem måneder kasernearbejder i Marinehjemmeværnet og det tilsvarende i Søværnet Materiel Kommando, og hun var i Forsvarets Materiel Tjeneste til sin pensionering for tre år siden. Hun har sideløbende med alt dette  været frivillig i Hjemmeværnet siden 1997.

Der er mange tjenesteder, der er blevet lukket i min tid, siger Lise, men alligevel  har hun ufortrødent stået for indkvartering og fordeling af nøgler siden 1996.

Lise Risum gør meget ud af at have kendskab til de folk, hun skal indkvartere. Hun vil gerne sikre for, at de, der gerne vil eller kan være i stue sammen også får mulighed for det.

Normalt begynder Lise Risums planlægning af indkvarteringer m.v. derhjemme, hvor hun nu er medlem af eskadrille 228. Der skal spørges ind til, hvor mange værelser, der er at råde over, og så skal der ikke mindst tænkes over fordelingen.

Efter de taktiske skydninger den 5.-6. maj kan Lise Risum konstatere, at alle fik en seng at ligge i, og ingen opdagede maset, der gik forud.

Den pædagogiske Lise kan tilsyneladende udjævne alle knaster, for det var tilfredse folk, der sagde farvel. Det var tydeligt, da den ansvarlige for skydningerne, Erling-Støhrmann-Brun, kunne sige en velment tak til skytter og hjælperen efter dagens skydninger den 6. maj.

Fakta

Taktiske skydninger i FHV er et tilbagevendede arrangement, som i år afholdes i Borris
Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring