Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

​Ny chef Susanne Kissow og afgåendende chef Kurt Kristensen

Chefskifte i stabseskadrille 200 pr. 1. maj 2018

Kurt Kristensen har siden juni 2016 været chef, men grundet alder måtte han sige farvel og tak efter en rigtig god indsats i eskadrillen.

Ny chef er Susanne Kissow, som kommer fra en stilling som LD IOF, og før det var hun chef i HVE 282.

21-05-2018
Af Elise Christensen, leder Kommunikationselement FRIV STAB

Pinsesøndag var personel fra stabseskadrillen, andre eskadriller samt fastansatte inviteret til reception på flyvestation Karup i forbindelse med chefskifte​ i stabseskadrillen.

Efter at chefen for Flyverhjemmeværnet Oberst Per J. Larsen havde overtaget eskadrillen fra Kurt Kristensen med et par bevingede ord, overgav han den til den nye chef Susanne Kissow – også med et par bevingede ord.

Efter overdragelsen blev gæsterne budt på lidt godt til ganen.

I løbet af receptionen blev der afholdt taler af: 
 
Kurt Kristensen (afgående chef), som takkede for fremmødet, gaverne og ikke mindst for tiden i eskadrillen.


Per J. Larsen (CH FHV), som afholdt en lidt længere tale til både Kurt og Susanne, hvor han blandt andet takkede Kurt for indsatsen og bød velkommen til Susanne, som nu kan bringe eskadrillen længere i sin fase med at få flere folk til og blive ved med at løse de opgaver, der stilles til eskadrillen.

 
Susanne Kissow (ny chef), som blandt andet takkede for den modtagelse, hun har fået i eskadrillen og hun fortalte, at hun glæder sig til at føre eskadrillen videre efter det gode arbejde, Kurt har udført.

 
Lars Peter Kristensen (FSBM), som talte og takkede Kurt på vegne af eskadrillens folk.

Efter et par hyggelige timer, drog alle hver til sit og nød resten af pinsesøndag.

Fakta

STHVE 200 er oprettet til støtte for FHV og alle hjemmeværnseskadriller og dækker hele Danmark fra Nord til Syd og fra Øst til Vest.
Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring