Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

​​Planlægningselementets medlemmer drøfter på livet løs

Nyt fra planlægningselementet i den nye frivillige stab i Flyverhjemmeværnet (FHV)

Arbejdet med opstille den nye frivillige stab er rigtig godt i gang.

29-01-2018
Af Donny Holm
​Elementleder Planlægningselementet

Siden Q4 2017 har medlemmer i Flyverhjemmeværnet været travlt beskæftiget med at opstille og bemande den nye frivillige stab. 


Der ligger rigtig meget arbejde forud for at sikre, at de nye elementer er 100% på plads og alt bare kører på skinner - opgave/ansvarsfordelinger, stillingsbeskrivelser, samarbejde på tværs etc. Men vi er godt i gang, og vi har viljen til at komme i mål til fælles gavn for hele Flyverhjemmeværnet.

Vi fra planlægningselementet består af medlemmer, som er garvede i stabsarbejdet samt helt nye inden for frivillig stab. Denne kombination vil klart vise sin styrke og potentiale i de mange spændende opgaver, vi skal i gang med at løse fremover.

Netop nu er vi i gang med, at revidere/optimere det nuværende plankompleks. Mange i Flyverhjemmeværnet ved desværre ikke, hvad det er, hvad det går ud på, eller hvordan det skal bruges. Men alt det vil vi gøre vores bedste til at gøre bedre fremover.
 

Det er nemlig i plankomplekset, at eskadrillerne kan læse deres præcise opgaver, på hvilken Flyvestation, hvor mange soldater skal vi producere, hvad skal de kunne, hvad gør vi ex. ved alarmering, hvad betyder det, når man taler om beredskabsgrader/enkeltmandsforanstaltninger etc.

Ja kort sagt rigtig mange super vigtige informationer samlet et sted, så det er lettere at lave Hjemmeværn ude i  eskadrillerne.

Vi har i planlægningselementet gennemført workshops både via SKYPE og fysiske møder med henblik på at få opgave-/rolle fordelingen på plads.

I de kommende måneder vil vi i tæt samarbejde med den faste stab ved Flyverhjemmeværnet samt de øvrige elementer fra frivillige stab opdatere plankomplekset, så bliver 100% up to date.

Vi ser frem til, at sende updates omkring processen.

Hvis du har spørgsmål til vores arbejde, så hold dig endelig ikke tilbage og kontakt mig gerne via mail.

FHV-ldin@hjv.dk

På vegne af planlægningselementet frivillig stab.


Fakta

Flyverhjemmeværnets (FHV) frivillige stab (FRST) støtter den faste stab og frivillige struktur i opgaveløsningen.

 Seneste nyheder

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring