Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

Planlægning for 2018 er næsten på plads

Hvert år i august samles nøglepersonel i Flyverhjemmeværnets eskadriller for at planlægge og koordinere aktiviteter, øvelser og uddannelser for det kommende år.

21-08-2017

​Denne weekend var det så tid til at samles for at få 2018 på plads.

Arrangementet foregik på Ryes Kaserne i Fredericia, hvor nøglepersonel fra eskadrillerne mødte op fredag aften. Den første aften foregik med velkomst ved Chefen for Flyverhjemmeværnet. Derefter var der indlæg om ny informationsstruktur efterfulgt af indlæg fra Hjemmeværnsskolen og Air Force Training Centre omkring hhv. uddannelser og bevogtning i Flyvevåbnet.



Lørdag formiddag var der indlæg fra Chefen for Flyverhjemmeværnet omkring mål og fokusområder for Flyverhjemmeværnet i 2018.

Derefter var der information fra sekretariatet om Arbejdsgruppe Administration, som arbejder på at forenkle eller udfase arbejdsprocesser i forbindelse med nedskæring af medarbejdere på sekretariatet fra syv til fire ved udgangen af 2018.


Den nye samlede uddannelses- og strukturdatabase blev også fremvist.

Sidste punkt på formiddagens program var oplæg til planlægningen med information om blanketter og skemaer, der skal udfyldes for at der kan budgetteres for de forskellige aktiviteter.

Efter frokost var der opdeling i de forskellige teams, nord, syd og øst, hvor der var mulighed for at planlægge og koordinere aktiviteter, øvelser og uddannelser for 2018.

Søndag formiddag fortsatte eskadrillerne deres planlægning og før frokosttid var der afslutning, opsamling og evaluering på weekendens output.

En travl weekend med mange informationer, indlæg, diskussioner, samtaler, afklaringer, planlægning, koordination, nye forbindelser, socialt samvær og meget andet.

 

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring