Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

​Fotos Bo Nymann

Flyverhjemmeværnet deltog med mere end 100 frivillige på Roskilde Airshow

Rigtig mange frivillige flyverhjemmeværnssoldater havde valgt at bruge weekenden den 18 – 20 august 2017 til at hjælpe med afviklingen af årets airshow

Af informationsofficer Erik Andersen

21-08-2017
​Der blev givet støtte til mange forskellige opgaver. For eksempel Flight line Security, VIP kørsel  og bevogtning. De mange deltagere fra Flyverhjemmeværnet kom fra 10 hjemmeværnseskadriller. Eskadrillechef Tommy Ohlhoff fra Hjemmeværnseskadrille 223 havde den overordnede ledelse af Flyverhjemmeværnet under arrangementet.




Med smil på læben
"Under det efterfølgende styregruppemøde med arrangørerne, og her i efterfølgende mails og sms fra ledelse på airshowet, har alle meddelt, at Flyverhjemmeværnet har ydet en flot indsats og de har klar givet udtryk for, at uden vores hjælp havde arrangementet aldrig kunnet gennemføres. Jeg må sige, at jeg er stolt over vores folk. De har i 24 timer i døgnet løst store og små opgaver med et smil på læben. Jeg synes godt, at vi kan tillade os selv at være stolte af vores indsats", siger en tilfreds Tommy Ohlhoff.



Informationsstand og Brittten-Normann Defender
Ud over den operative indsats havde Flyverhjemmeværnet etableret et informationscenter, der fortalte de besøgende om Flyverhjemmeværnets opgaver for Flyvevåbnet og det civile samfund. På standen var også udstillet det ene af Flyverhjemmeværnets Britten-Normann Defender fly. Det tiltrak rigtig mange besøgende, der gerne ville se flyet og høre om indsatsen for politiet i forbindelse med de mange skyderier i København i forbindelse med bandekonflikten.






Mange besøgende på årets airshow var interesseret i Hjemmeværnets fly.


Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring