Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

​Tao ​og Jørgen klar til at rykke ud

Skarp ammunition og kaffe til tiden

Kaffen skal ud om morgenen og ammunitionen skal være på plads og talt op – det ved forsynerne Tao Andersen og Jørgen Pedersen alt om

06-05-2018
Af informationsspecialist Poul Monggaard

De kører ammunition ud til aktiviteterne og kaffen kommer de også med. Det skaber glæde hos skytterne.

Det er forsynerne Tao Andersen og Jørgen Pedersen, det handler om. De har været et bindeled til skytterne ved Flyverhjemmeværnerts taktiske skydninger i Borris den 5.-6. maj. Tao Andersen er forsyningsbefalingsmand i ESK 281, og Jørgen Pedersen er forsyningshjælper i ESK 200,  Aalborg.

Ikke alene skal de to levere ammunitionen men også sikre, at den bliver talt rigtigt op. Og til deres opgaver kommer levering af fornødenheder. – Og her er kaffen et specielt brændstof for mange skytter – den skal helst være ved banerne lige fra morgenstunden. 

Både Tao og Jørgen viser dyb respekt for skytterne, som tilbringer en weekend i terrænet med at dygtiggøre sig.

De skal have en god oplevelse. Derfor skal vi sørge for, at de drenge og piger, der ligger derude, har det, de skal bruge.

Tao har været med ved de taktiske skydninger flere gange og ved hvilken betydning et sådant arrangement har for et opdateret Flyverhjemmeværn.

Det er sikkert også derfor, at de virker optimistiske i forhold til Flyverhjemmeværnets fremtid. De oplever, at der kommer mange dygtige unge til.

Under de to dage i Borris har de kørt lange ture i det kæmpemæssige område, og som de siger:
Ingen har hævet stemmen over for os. Vi føler os respekteret.

Tao og Jørgen har været et velkomment bindeled.​

Fakta

Taktiske skydninger i FHV er et tilbagevendede arrangement, som i år afholdes i Borris
Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring