Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

Taktisk skydning.

Taktisk skydning

Flyvehjemmeværnets kerneopgave er at støtte Flyvevåbnet med deres opgaver, b.la. med overvågning, og bevogtning af Flyvevåbnets installationer. uddannelser samt støtte samfundet hvor det er krævet.

01-04-2017

Taktisk skydning

Flyvehjemmeværnets kerneopgave er at støtte Flyvevåbnet med deres opgaver, b.la. med overvågning, og bevogtning af Flyvevåbnets installationer. uddannelser samt støtte samfundet hvor det er krævet. For at kunne udføre opgaverne skal der en masse uddannelse til og efter uddannelserne skal der vedligeholdes. Øvelserne er med til at opdage mangler og derudfra optimere uddannelserne så de passer til vores opgaver, så vi kan støtte bedst muligt hvor det er påkrævet.

Flyverhjemmeværnet er i denne weekend på øvelse hvor den enkelte soldats færdigheder bliver testet og afprøvet. Inden skydningen var vi, ude at sonderere terrænnet til den årlige taktiske skydning. Flyverhjemmeværnets skydeteam har lavet et spændende program og nogle helt specielle skydninger for de skytter som er tilmeldt dette års udfordringer. For soldaten er det så her mullighed for at afdække svagheder og måske opdage nye stærke sider.

Flyverhjemmeværnets chef OB Per J. Larsen var i løbet af dagen på besøg for at se hvad der sker og for at tale med den frivillige soldat. Han fik mange gode indput fra de forskellige og synes at det var meget berigende og en glæde at kunne være med. Obersten viste også at hen er en dygtig skytte.

Det har været en fantastisk dag hvor vejret har været med os fra morgenstunden, som dog startede med tåge, men det var nok aprilsnar fra verjgudernes side. 


Oberst Per J. Larsen hilste på flere af de frivillige

Hvis du vil vide mere

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring