Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

Tak for indsatsen ved Landsøvelsen 2016

Kære Chefer, nøglepersonel og hjemmeværnssoldater ved Hærhjemmeværnsdistrikt Østjylland. Nu her en uge efter øvelsen vil jeg gerne sige en stor tak for den store indsats både forud, under og efter øvelsen.

13-06-2016
Det har for mange været et stort slæb og mange forberedelser. Der har været en fantastisk opbakning til øvelsen. Det har været en lærerig proces og håber i alle havde en rigtig god øvelse. Alle distriktets enheder var aktiveret og med svensk deltagelse var vi i tider oppe på 550 deltagende i vores øvelse. Når man har alle enheder og elementer aktiveret sker der fejl og mangler, men det er derfor der afholdes øvelse således vi kan lære af det.
Hærhjemmeværnsdistrikt Østjylland vil igangsætte en tilbagemeldingsproces således vi kan fastholde alle vores erfaringer lige fra anvendelse af signalmateriel til aktivitetsniveauet ved underafdelingerne under øvelsen.
Tak for indsatsen under paraden – paraden var varm og lang og alle klarede det meget flot - håber alle fik efterfølgende hældt vand på ”maskinen” igen.
En særlig tak til vores Politihjemmeværnsenheder, der fik os igennem Fredericia by på professionel vis både ind til paraden og ud efter paraden.
 
Finn Jensen
Major | Chef
­
Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring