Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

Informationsmøde om nye enheder/kapaciteter ved Distrikt Østjylland

Går du med drømmen om at blive distrikts-forsyner, frivillig medarbejder på depotet, få kørekort til lastbil, få ADR-bevis, få truck-certifikat og meget mere, så er muligheden der NU.

15-03-2017
Informationsmøde - tirsdag den 4. april kl. 1900 - 2130 - på distriktet, Holmstrupgårdvej 22, 8220 Brabrand.
 
Distrikt Østjylland opretter en Logistikdeling og en HKS-deling.
 
Logistikdelingen er en deling, som består af en forsyningssektion, som ledes af den fremtidige distrikts-forsyner, samt en transportsektion, som er en kraftig udbygning af den nuværende kørepulje. Transportsektionen inddeles i en let og en tung transportgruppe, hvor de fleste skal have ADR-kursus, truck-kursus, kran-kursus m.v.
 
HKS-delingen skal indeholde hindrings-, konstruktions- og sanitetsgrupper. 
I forbindelse med en skarp bevogtning, så skal:
Hindringsgruppen kunne hjælpe/rådgive en GRP/DEL på objektet med at fjerne hindringer og opsætte hindringer som pigtråd, HESGO m.v.
Konstruktionsgruppen skal kunne hjælpe GRP/DEL på objektet med at bygge halvtag til adgangskontrollen, lave soverum, trække ledninger til strøm m.v.
Sanitetsgruppen skal kunne stabilisere den sårede og bringe vedkommende ud fra objektet og ud til et kontaktpunkt med det civile redningsberedskab.
 
Kom og hør om dine muligheder.
 
Tilmelding via hjv.dk  
 
Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring