Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

​Indsats i Nyborg by

60 mand indsat under Stormflod Ingolf

HDFYN var indsat til støtte for beredskabet på Fyn.

30-10-2017


INTSUM 292033 OKT 2017.

Dagen begyndte med et informationsmøde ved Fyns politi kl. 1000.
Informationsmødet havde en varighed af ca. 90 min. Mødet gav ikke anledning til indsættelse, eller varsel af enheder. LBS blev anmodet om at stille igen kl. 1900.

Ca. kl. 1530 ringede leder LBS, at den samles igen og man ville gå på operationsniveau, hvilket betyder at LBS skal samles indenfor 60 min.
LBS er samlet og indsat kl. 1630. 

I perioden fra 1530 – 1630 varsles følgende enheder: Politikompagni Odense, HVK Odense-Dalum, HVK Odense Havn HVK Nordfyn, HVK Nyborg og Politikompagni Middelfart.

 

HDFYN indsat pr. 292033:
HVK Nyborg (13 MD) i Nyborg. Lokalitet Nyborg politigård med opgave at assistere beredskabet ved havnefronten og andre udsatte områder.
HVK Odense-Havn (15 MD) og HVK Odense-Dalum (4 MD) er indsat fra HØJSTRUP, med opgave at udsende patruljer i området STIGE, SEDEN og andre udsatte områder. 
HVK Odense Dalum har tillige personel og Fleksible indsatskøretøjer (FIK) indsat fra ambulancestationen på Kildemosevej 15.
HVK Nordfyn (10 MD) er indsat fra Bogense Rådhus med opgave at patruljere langs havnefronten. De har tillige indsat personel og FIK fra ambulancestationen på Kildemosevej 15.
Politikompagni Middelfart (2 MD) er indsat med FIK fra Responce A/S i Middelfart.
Politikompagni Svendborg (3 MD) med transportopgave fra SØLUND til HØJSTRUP af FIK.
Politikompagni Odense (10 MD) gennemfører patruljer i omkring Odense Fjord med henblik på at assistere Fyns politi med erkendelse af områder der skal evt. afspærres.
HVK Kerteminde (4 MD) indsat på Nordre havnefront i Kerteminde.



Kerteminde Havn
 

INTSUM ca. 292230 OKT 2017.

Hjemmeværnskompagni Odense-Dalum frigører fra Åsumvej og søger retur til HØJSTRUP
Politikompagni Middelfart frigører

Politikompagni Odense søger til Kerteminde med en patruljevogn.
Hjemmeværnskompagni Odense-Havn frigører
Hjemmeværnskompagni Odense-Dalum frigører

 

STATUS opdatering 2330

HDFYN er pt. indsat i KERTERMINDE og NYBORG.

 

30 OKT kl. 0030

Vi er påbegyndt tilbagetrækning af de sidste enheder.

 

Distriktet afslutter aftenens indsats
- Tak til alt indsat personel for en god indsats. En indsats der er utrolig værdsat af vores samarbejdspartnere lige fra Fyns Politi til Beredskab Fyn. HDFYN har med dets komponenter igen bevist at vi efterlever vores motto "Når Fyn har brug for hjælp".


 

Oberstløjtnant Kent Mikkelsen

Hærhjemmeværnsdistrikt Fyn har igen bevist, at vi er klar når Fyn har brug for hjælp. I eftermiddags og aftentimerne har vi i forbindelse med stormen "Ingolf" haft indsat ca. 60 mand til støtte for politiet.

Vi er en veluddannet beredskabsorganisation, som når vi ikke løser vores militære opgaver, yder en uvurderlig støtte til det civile samfund. 
Well done soldater! ​


 
Bogense Havn

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring