Topbanner

Nyhed

Føreruddannelse på Hærens Officersskole

Lørdag den 10 september havde 20 førere, fra HD Københavns kompagnier, afsat den solrige dag til føreruddannelse på Hærens Officersskole.

14-09-2016
 
af: John Schwartzlose, DF, HVK Rødovre
Dagens første emne var taktik i den offensive ramme ved MJ Egesø. Her kom vi ind på offensive grundpricipper for GRP og DEL. Herefter fik vi en god gennemgang af beslutningsprocessen fra Distriktbefaling til Delingsførerbefaling.
 
Derefter overtog OS Skjødt med Gruppens standarder i offensiv ramme. Her fik vi også mulighed for at prøve HO's terrænbord, hvor vi gennemspillede et par scenarier. En god opfrisker for offensive standarder, som de fleste ikke arbejder med til dagligt.
 
 Efter frokost stod den på Ledelse. Her fik vi mulighed for individuelt at finde en god oplevelse vi skulle reflektere over, for herefter at fremlægge den for andre i gruppen. En rigtig god sparring at høre om andres juhu-oplevelser. Vi fik også undervisning i forsvarets ledelsesgrundlag.

Alt i alt en rigtig spændende dag, med masser af aktivitet og gode indlæg. Så når der næste år er føreruddannelse 1 & 2 på programmet, kan det varmt anbefales at du melder dig til.
 
 
 
 

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg - Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224