Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

Føreruddannelse

Føreruddannelse før Landsdelsregion Sjællands (LRGNE) feltøvelse 2018.

21-12-2017
Føreruddannelse før Landsdelsregion Sjællands (LRGNE) feltøvelse 2018.
Den 14. – 16. september 2018 afholder LRGNE feltøvelse. Planlægningen af øvelsen er i gang og den bliver stor, men indholdet er ikke helt på plads endnu.
Vi ved at alle distrikter skal deltage og LRGNE har tidligere udtalt, at en afprøvning af bevogtningerne af distrikternes militære bevogtningsobjekter ønskes gennemført.
Sidste år gennemførte distriktet SKYD SMIL i Jægerspris. Forud for SKYD SMIL gennemførte distriktet, med stor succes, føreruddannelse på to hverdagsaftener og det vil distriktet gøre igen inden LRGNE feltøvelse.
Føreruddannelsen gennemføres onsdag den 31. januar og tirsdag den 6. marts. Føreruddannelsen er målrettet imod GF og GV1. Alle som har en BM uddannelse, eller som er i gang med en BM uddannelse er velkommen til at deltage, men distriktet håber på, at alle der regner med at skulle fungere som GF eller GV1 under feltøvelsen deltager.
Onsdag den 31. januar vil emnet være bevogtning.
Aftenen vil starte med en kort gennemgang af de vigtigste principper for bevogtning og bevogtningsmæssigtilsyn og så vil der være et indlæg fra en af deltagerne fra bevogtningsstyrken i Kosovo, som vil fortælle om erfaringerne fra en skarp bevogtning af et militært objekt.
Størstedelen af aftenen vil blive brugt på terrænborde, som vi havde stor succes med ved føreruddannelsen i starten af 2017. I grupper vil deltagerne blive udsat for forskellige situationer på terrænborde, hvor man på skift agerer gruppefører. En god og simpel måde at erfaringsudveksle på.
Du kan melde dig til føreruddannelsen den 31. januar her:
 
Tirsdag den 6. marts er emnet overvågning.
Aftenen vil starte med en kort gennemgang af stationær og mobil overvågning. Efter gennemgangen vil deltagerne igen i grupper komme til at gennemføre små øvelser på terrænborde, hvor man bliver udsat for relevante situationer, mhp. erfaringsudveksling.
Du kan melde dig til føreruddannelsen den 6. marts her:
 
Kontakt distriktet hvis du har spørgsmål til føreruddannelsen på hdkve@hjv.dk
 
Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring