Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

Musikfestival Engage 25 AUG 2018

Lørdag den 25. august afholdes musikfestivalen Engage på Refshaleøen i København.

16-08-2018
Lørdag den 25. august afholdes musikfestivalen Engage på Refshaleøen i København. Det er en festival, hvor der først og fremmest kommer en række store danske bands og spiller, men hvor formålet også er at anerkende de danske veteraner.
Veteranfonden, som står bag Engage, ønsker at bruge Festivalen til at binde veteranmiljøerne sammen og danne bro mellem veteraner og befolkningen for derigennem at oplyse den danske befolkning om, at veteraner er en ressource for det danske samfund. Engage er tænkt som et fællesskab, hvor alle får lejlighed til at høre en række kendte danske musiknavne som Magtens Korridorer, Infernal, Johnny Madsen, Poul Krebs, Folkeklubben, Aura og Sko/Torp.
Festivalen er gratis for veteraner, der kun betaler et gebyr på 30 kroner. For andre er prisen 399 kroner. Børn under 15 år kommer gratis ind ifølge med en voksen.
Jeg bakker op om festivalen – og skal selvfølgelig selv med. Jeg ser det her som chancen for at mødes med andre, som jeg har været udsendt med, men også for at vise den danske befolkning, at veteraner er en styrke og ressource i det danske samfund – og så tænker jeg, at det bliver en god fest.
Jeg håber, at mange fra Forsvaret også indløser billet på dette link på internettet:
Veteranfonden har meddelt, at et eventuelt overskud fra festivalen vil blive uddelt til de mange frivillige initiativer, der arbejder for at skabe bedre vilkår for de danske veteraner.
Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring