Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

​Briefing før dagens indsats på politigården i Albertslund

Post Nord Danmark rundt 2018

Tekst informationsofficer Bjørn E. Hørner. Foto Jan B. Hansen.

Politihjemmeværnet massivt tilstede ved årets store cykel begivenhed. Hjemmeværnsdistrikt Københavns Vestegn med Politikompagni Vestegnen løser en stor trafikregulerings opgave.

07-08-2018
Søndag formiddag klokken 11 stillede omkring 25 veloplagte hjemmeværnsfolk ved politigården i Albertslund, hvor der blev orienteret om opgaven i detaljer. De mange poster blev besat og alt udstyr kontrolleret. Herefter rykkede holdene ud til deres opgaver. Trafikregulering til så store arrangementer er en udfordring, der kræver mange hænder og stor fleksibilitet for at afviklingen kan blive så smidig og effektiv som muligt.
Det handler jo både om at forstyrre den normale trafik mindst muligt og afvikle en stor cykel konkurrence sikkert. Det var derfor noget der blev modtaget med stor glæde, at politiet uddelte mange rosende ord som tak for indsatsen, da man igen mødtes på politigården i Albertslund kort før klokken 15.

Den samlede styrke fra trafikregulering Post Nord Danmark 2018.
Alt udstyr blev omhyggeligt efterset og afleveret, hvorefter en del af styrken drog hjem. Men politihjemmeværnet var slet ikke færdige endnu, for en stor del af styrken skulle nu fortsætte dagen med afvikling af trafik til en Brøndby hjemmekamp.
Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring