Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold

Topbanner

Nyhed

Årets sidste kursus på INFO-fronten

Siden sommerferien har det været facebook, der har domineret uddannelsen for rekrutteringsofficererne. Søndag blev man opdateret med de sidste detaljer.

20-11-2017
Tekst & foto: INFOELM v/HDMV 
 Den afsluttende fase hvor facebook var udgangspunktet startede på distriktet og fortsatte i EDB-lokalet i Centerbygningen. Søren Vestergaard førte kursisterne gennem de mere specifikke begreber, hvor man kikkede på målgrupper, aldersgrupper, rettigheder, indholdet i opslaget og eventuelt boosting (reklamere). Oprettelse af sider og grupper under eksisterende sider, åbne og lukkede, -og hvor lukkede man egentlig ville havde sine sider eller grupper.


Som administrator har man fuld kontrol over, hvordan siden styres og det er klogt at sætte flere administratorer i situationer, hvor det eksempelvis er KC og NK, men skifter en af disse pludseligt funktion og/eller kompagni eller eventuelt forlader hjemmeværnet, risikerer man at stå med en side som ikke er tilgængelig mere. Altså fordele opgaverne.
Andre ting som hvordan man etablerede links og ændrede titler og redigerede indhold. Alt blev afprøvet i praksis og gav anledning til en del spørgsmål. Generelt var der mange ting som man godt nok kendte til, men ikke lige havde et nært og intimt forhold til. Hele kurset var baseret på at ”vise-forklare-øve”.
 
Blandt andet detaljen med at boost et opslag, blev nøje gennemgået og skabte også nogen diskussion, da der er penge involveret. Fra distriktschefens side behøvede dette ikke at være et problem, da man allerede havde snakken med S9 elementet og der ville snarest blive udstukket retningslinier for hvordan man kan finansiere dette.

 Naturligvis uden omkostninger for det enkelte medlem. Der blev også diskuteret opslagstyper, målrettede opslag, planlægning af samme. Forskelle på ”like, dele og kommentere”, og endelig statistik, som jo giver administratoren mulighed til at se hvor mange clicks siden eller opslaget får.



Det sidste emne var en gennemgang af distriktets nye billeddatabase, som giver distriktets kompagnier mulighed for at samle deres fotos i et meget enkelt og velstruktureret system. Hvert kompagni tildeles en mappe og fotos gemmes i en ordentlig opløsning, alle mapper er tilgængelige for alle kompagnier og når man ønsker at bruge et foto, kan det hentes i tre kvaliteter, afhængigt af hvad fotoet skal bruges til. Der udpeges x antal personer i kompagnierne som har adgang til upload, så man ikke drukner sit eget system. Et interessant og længe ønsket tiltag fra blandt andet INFO-elementet.
Ved 17-tiden var evalueringen overstået, man afsluttede et særdeles vellykket kursus og kursisterne kunne drage hjem.
Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring