Topbanner

Nyhed

​Torben Løndal er næsten ved at være i mål

Fart over feltet

35 gange løb eller gik hjemmeværnsoldater fem kilometer onsdag aften i Kildeparken i forbindelse med deltagelsen i DHL-stafetten.

31-08-2017
Tekst og foto: Informationsofficer Ulla Sørensen-Mølgaard
Regnen silede ned over Kildeparken indtil ganske få minutter før de mange løbere blev sendt ud på de første fem kilometer. Hærhjemmeværnsdistrikt Nordjylland stillede med deltagere fra Cimbrer og de fast ansatte fra distriktet. Humøret var højt både hos løberne og ikke mindst de gående.
Chefen for Cimber i fuld firspring 
Trods en god fart havde de af løberne, der fik øje på den udsendte informationsofficer tid til at løfte en hånd og hilse inden han eller hun hurtigt havde passeret.

Der er overskud til at hilse på fotografen
Der kan altid komme forfald, så tre af de deltagerne meldte sig lige til at tage en tur mere rundt i det sydlige Aalborg.

Hvornår kommer han, jeg vil også ud og løbe

Så blev der skiftet
Politihjemmeværnet er også et vigtigt element i DHL-staf. De stod klar flere steder på ruten for at standse bilisterne. Og det var noget af en udfordring på vejen lige udenfor startstedet måtte politihjemmeværnssoldaterne næsten sætte sig på køleren af bilerne for at få dem til at blive holdene.

Politihjemmeværnet fordeler opgaver i trafikregulering
De fleste løbere valgte at få skiftet trøjer, da de var kommet i mål. Enten på grund af varmen efter løbeturen eller det fugtige vejr. Men, de havde også noget godt i vente i Hjemmeværnsteltet. Når man trådte ind i hjemmeværnsteltet blev man mødt af en herlig duft af grillet kylling og pølser. De fleste af løberne havde da også en god appetit, der skulle stilles. Efter maden blev der tid til at få en hyggesnak med andre hjemmeværnssoldater.

Kontorpersonalet fra distriktet var ud og gå en tur i Aalborg - de blev lidt våde

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg - Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224