Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

​Der hilses på fanerne igennem allen

Hjemmeværnets nytårsgudstjeneste

En fyldt Budolfi kirke dannede de smukke rammer omkring Hærhjemmeværnsdistrikt Nordjyllands nytårsgudstjeneste torsdag aften.

12-01-2018

Foto: Henneing Jespersen-Skree Flyvestation Aalborg fototjeneste

Tekst: Informationsofficer Annette Knudsen


Fanerne føres ind af major Torben Løndal

Ud over Hjemmeværnet var de lokale garnisoner, beredskabet og borgerne i Aalborg inviteret med og i år var chefen for Air Transport Wing Aalborg, oberst Thomas T. Hansen blevet bedt om at holde prædiken.
Flyvestation Aalborg Brass Band omkranses af faner

Han kom i prædiken ind på at være udsendt, at være frivillig, at man er med til at gøre en forskel, der indimellem kræver handling, men også stiller krav som, at tage ansvar og vise modenhed. 

Chefen  for Air Transport Wing Aalborg, oberst Thomas T. Hansen holder prædiken

Han kom inde på en undersøgelse om Forsvares popularitet i samfundet, og at der i den blev sagt, at det vinder ved nærmer bekendtskab, det skaber fællesskab og giver sammenhold.


Nogle af de inviterede gæster
Aftenen sluttede traditionen tro med B.S. Ingemanns ”Dejlig er jorden” hvorunder man rejser sig op, medens det sidste vers bliver sunget, bliver menighedssangen ledsaget at et musikalsk samspil mellem orgel og Flyvestation Aalborgs Brass Band.


De øvrige gæster forlader kirken igennem fane allen

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring