Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

​Hvad kan vi se herfra

Masser af liv og aktivitet i Tranum i weekenden

I weekenden blev der afholdt flere forskellige kurser i Tranum bla. geværskytte 1, salgstræning for fører samt førstehjælp.

29-01-2017
Foto og tekst: Bastian Hosbond, Redigering: Annette Knudsen 
Deltagerne på salgstræning kursus for fører fik nogle øjne åbner,for nogle af tinge de blev præsenteret for gjorde de jo dagligt i forvejen. Ellers tilkendegav de at det var et godt kursus, hvor de fik nogle rigtig gode værktøjer som de nu skulle hjem og afprøve hjemme i grupperne.

 GV1 (geværskytte 1) kurset er det tidligere ABK (alment befalingsmand) som også er et af de nye kursuser skolen tilbyder. Kursisterne var rigtig positive over indholdet og måden det var opbygget på, hvor de først havde teori og så kom ud i terrænet og fik det afprøvet i praksis, havde været meget lærerigt.

De havde bla. arbejdet med fremrykning under beskydning, rensning af hul, hvor man benytter enten hængsel højre eller venstre, spring over vej og ikke mindst føring under ildkamp. Nu glædede de sig til at komme hjem i underafdelingen og arbejde som næstkommanderende gruppen og få det hele afprøvet.

På førstehjælp kurset var der til trods for at de fleste jævnligt kommer på kursus alligevel en masse ny læring og brugbare ting, nogle ting går jo også i glemmebogen så det er altid godt at blive opdateret.

Alle weekendens kursister virkede til at havde en rigtig god weekend, med masser af læring og input af nye værktøjer der skal bruges hjemme til videre udvikling af dem selv eller andre i underafdelingerne.
Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring