Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

​Signalbefalingensmanden instruere adgangskontrollen

Mikro stabs øvelse

Gangen og kantinen på Hærhjemmeværnsdistrikt Nordjylland summede lørdag morgen af livlig aktivitet, da staben samles til mikro stabsøvelse.

17-03-2018
Tekst og foto: Informationselementet 

Opstarts møde
Øvelsen var den sidste af de øvelser, der er gennemført de seneste måneder. Her trænes samarbejdet mellem Operations- og Planlægningscenter og herunder: overvejelser, direktivmøder, stabsarbejde I - III, konfrontation.
Stabsmøde 1.
En blanding af frivillige og fastansatte, bemande Operations- og Planlægningscenter, information og adgangskontrol. Disse øvelser er bygget op over et tænkt senarie og det kan være alt fra naturkatastrofer, terror m.m hvor der arbejdes med hvor, hvordan og hvornår enheder kan/skal indsættes. Alle vægge i kantinen var klistret til med plancher, hvor analyser af opgaven og modspillet/modstander og tidsliner dannede input til operationsbefalingen, der skal udgives til underafdelingerne i en given situation.

Operationscentret i arbejde
Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring