Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

​Kaptajn Torben Løndal kan kalde sig major til næste Nytårsgudstjeneste

Hærhjemmeværnsdistrikt Nordjylland får en ny major

Kaptajn Torben Løndal udnævnes til major fra den 1. september 2017.

04-07-2017
Tekst og foto: Informationselementet
Chefen for Hærhjemmeværnsdistrikt Nordjylland, oberstløjtnant Jan Johansen kunne i dag fortælle de frivillige, at der vil blive foretaget en udnævnelse ved distriktet: ”Det er mig en stor ære og fornøjelse og med stolthed, at jeg kan meddele, at Torben Løndal udnævnes til MJ M/322 fra den 1. september 2017 at regne.
Mandag kørte Jan Johansen hjem til Torben Løndal og frue for at overbringe det glade budskab. Nyheden blev på behørigt vis fejret på terrassen i det dejlige solskinsvejr.

  Kaptajn Torben Løndal på landsøvelse i 2016
Jan Johansen fortsætter: ” Torben lever til fulde op til kravene for at blive udnævnt. Torben levere en altid sikker og aldrig svigtende præstation, hvorfor jeg kun, kunne sende indstillingen med mine varmeste og bedste anbefalinger.
Torben er den første MJ M/322 udnævnelse i Hjemmeværnet efter vi er gået i ny struktur. For god ordens skyld skal I vide, at det langt fra er ren rutine at blive udnævnt til MJ M/322.
Stort tillykke til Torben og til HDNJY, at vi har fået en ny MJ i folden”
Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring