Topbanner

Nyhed

Freddy Meyer på besøg hos Hærhjemmeværnsdistrikt Nordsjælland

2 timers intensiv underholdning i højeste gear fik hjemmeværnssoldaterne og deres partnere helt frem på kanten af sæderne i begejstring og latter.

06-06-2017
 
 
Tidligere "kanonkommandør" i Forsvaret Freddy Meyer fik i den grad smidt svesken på disken, da han besøgte Hærhjemmeværnsdistrikt Nordsjælland på Høvelte Kaserne mandag den 15. maj.
 
 
 

Som en deltager udtrykte det "Et underholdningsshow, der var voldsomt spændende, interessant og inspirerende og som helt sikkert skal anbefales til andre".
 
Underholdningsshowet "Gå gladere hjem fra arbejde end da du kom" var tilpasset Hjemmeværnets dagligdag og det var helt sikkert en rigtig glad forsamling, der gik hjem efter en meget morsom og latterfuld aften.

 
Det var 2. gang Freddy Meyer besøgte Hærhjemmeværnsdistrikt Nordsjælland. 1 gang var i forbindelse med Hærhjemmeværnsdistrikt Nordsjællnds afholdelse af det årlige personelseminar tilbage i januar måned.

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg - Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224