Topbanner

Nyhed

Hærhjemmeværnsdistrikt Nordsjælland udgiver feltavis

Feltjournalister fra Hærhjemmeværnsdistrikt Nordsjællands informationstjeneste udgav under øvelse GRØN KRIGER i weekenden 09 - 11 juni en avis til øvelsesdeltagerne og som opslag på Facebook til alle dem, der ikke deltog på øvelsen.

22-06-2017


Avisen er en gammel tradition ved Hærhjemmeværnsdistrikt Nordsjælland, som efter mange års dvale nu er vækket til live igen i et helt nyt design og med nyt navn "FELTAVIS".
Ideen med Feltavisen er, at informationstjenesten fremover på Hærhjemmeværnsdistrikt Nordsjællands større aktiviteter, som uddannelsesweekender, distrikts- og regionsøvelser, SKYPER og STØVGAR, vil tilstræbe at få udgivet Feltavisen både i printform direkte til deltagerne og elektronisk på de sociale medier til øvrigt personel, som ikke har haft mulighed for at deltage på den pågældende aktivitet.
Informationstjenesten håber, at soldater tjenestegørende ved Hærhjemmeværnsdistrikt Nordsjælland vil tage godt i Feltavisen.
Se Feltavisen ved klik på: Feltavisen
Feltavisenudkommer igen på en aktivitet i løbet af efteråret.

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg - Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224