Topbanner

Nyhed

Michael Klysner, Kompagnichef Hjemmeværnskompagni Helsingør
​Michael Erik Klysner, kompagnichef Hjemmeværnskompagnichef Helsingør

Ny kompagnichef for Hjemmeværnskompagni Helsingør

Michael Erik Klysner er tilbage i Hjemmeværnet og klar til en ny tørn som kompagnichef for Hjemmeværnskompagni Helsingør fra 1. november 2017.

16-10-2017

Med stor glæde kan Hærhjemmeværnsdistrikt Nordsjælland meddele, at Hjemmeværnskompagni Helsingør får ny chef, i det Michael Klysner tiltræder stillingen pr. 1. november 2017.

Michael Klysner har tidligere været aktiv i Hjemmeværnet i 27 år og er efter en kort pause på vej tilbage. Michael begyndte sin karriere i Nordsjælland og har efterfølgende også haft sin gang hos Hærhjemmeværnsdistrikt Københavns Vestegn, hvor han blandt andet var med til at opbygge infanterikompagniet i Jonstrup.

Hjemmeværnskompagni Helsingør er et kompagni under opbygning og kompagniet vil i høj grad kunne drage nytte af Michaels kompetencer, især da han af tidligere kollegaer er anset som værende en igangsætter, der ser muligheder i udfordringer og ikke lader sig begrænse af eventuelle hårde udfordringer.

Om sine egne mærkesager udtaler Michael: ”Mine vigtigste mærkesager er kammeratskab og personlig udvikling!
I Hjemmeværnet kan vi opbygge og forme kammeratskaber for livet og med dette følger en naturlig og personlig positiv udvikling. Disse to faktorer går hånd i hånd og vi skal hjælpe hinanden og på den måde løfte opgaven sammen. Derigennem skal vi bestræbe os på hele tiden at blive bedre og drage erfaring af hinanden. Sammen løfter vi opgaverne og sammen arbejder vi mod at indfri vores mål”.

Michael er gift på 34. år og far til 2 voksne børn, samt farfar til 2 små børnebørn.

Michael har indtil for nylig bestridt en topstilling i Danfoss, og før det topstillinger i blandt andet det tyske firma KSB og det amerikanske firma Flowserve. I disse stillinger har Michael etableret afdelinger globalt, samt til dagligt forhandlet større kontrakter med store olie og gas virksomheder i udlandet.

Om sine forventninger til den kommende tjeneste udtaler Michael: "Jeg er glad for at være aktivt tilbage. Jeg ser frem til at give mig i kast med opgaverne for at få gen etableret Hjemmeværnskompagni Helsingør som et stærkt og fremadgående kompagni i udvikling og fremgang".

Hærhjemmeværnsdistrikt Nordsjælland byder Michael velkommen og held og lykke med det kommende arbejde.

Fakta

Michael Erik Klysner har tidligere været kompagnichef for Stabshjemmeværnskompagni Nordsjælland.

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg - Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224