Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

Ny kompagnichef ved Hjemmeværnskompagni Grib Skov

Kristian Stæhr tiltræder som chef for Hjemmeværnskompagni Grib Skov den 1. januar 2017.

09-01-2017
Kristian Stæhr er 38 år og bor i Frederiksværk med sin hustru Mia, der også er aktiv medlem af hjemmeværnet samt deres 2 sønner. Kristian arbejder til dagligt for eBay, Bilbasen, DBA.dk og Bilinfo, hvor han er Go To Market- og Projekt manager.
Efter aftjent værnepligt i Hæren ved Danske Livregiment meldte Kristian sig ind i Hjemmeværnet.  Kristian har siden da bestridt funktioner på gruppe-, delings- og kompagni-niveau. Senest har Kristian bestridt funktionen som ledende feltinstruktør i uddannelseselementet ved Hærhjemmeværnsdistrikt Nordsjælland.
Kristian har ved siden af den daglige tjeneste støttet uddannelsen på Hjemmeværnsskolen som underviser og faglærer. Internationalt var Kristian udsendt med KFOR hold 9 (Kosovo), der var opstillet af Hærhjemmeværnsdistrikt Nordsjælland. Kristian udtaler:
Med tiltrædelsen som chef for HVK Gribskov, vil  jeg fortsætte og bygge videre på det store arbejde som den tidligere chef og næstkommenderende har gjort, for at skabe et enormt solidt og stærkt kompagni. Vi skal tage det bedste med og tilføre dit lidt ny krydderi, der sikrer at kompagniet står i stærkest mulig opstilling til de udfordringer og muligheder Hjemmeværnet byder os. Jeg vil indledningsvis have fokus på tre områder:
·       Styrkelse af relationer til distriktets andre kompagnier og distriktets stab og uddannelses-element.
·      Uddannelse af kompagniets befalingsmænd og officerer, således disse er bedst muligt klædt på. Fra alle og ikke mindst fra kompagniets nøglepersonelgruppe ydes der et enormt arbejde, og det er essentielt at vi sikrer at alle har de bedste rammer og vilkår for at sikre kompagniets fortsatte udvikling.
·      Tjenesten i kompagniet skal fortsat og kontinuerligt gøres aktuelt. Hver investeret time skal være præget af læring, udvikling, sammenhold og motivation. Dermed kan vi fortsat styrke hvervning og fastholdelse samt sikre et kompagni i fremgang.
Kristian Stæhr indsættes officielt i forbindelse med parade og reception lørdag den 21. januar klokken 1300 ved kompagniets domicil på Multebjerg.
Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring