Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

Kompagnicheferne indvier Hærhjemmeværnskompagni Give's nye lokaler

Så blev det tid til årets første møde for Hærhjemmeværnsdistrikt Sydøstjyllands kompagnichefer, hvor der også var indlæg fra Hjemmeværnsskolen ved Pia Hjorth.

08-02-2018
Af Allan From, ledende informationsofficer, kaptajn


Aftenens program bød på fire punkter.

Det kan lyde af lidt, men for de implicerede betød det en del forberedelse, der var sendt flere bilag ud inden mødet, som hver enkelt skulle læse igennem og have en holldning til på mødet.

Mødet blev hooldt i Hærhjemmeværnskompagni Give's nye lokaler, der ligger midt i Give by.




Samtidig blev status på den store satsning "Facebook kampagne Førstehjælp" præsenteret, og i skrivende stund, er der tilmeldt over dobbelt så mange til VIP dagen, som der er tilmeldt hjemmeværnssoldater.

DET ER SUPER GODT!!

Og kampagnen kører videre på fuld blus, så det tegner til en weekend i marts med mange hjemmeværnssoldater på uddannelse og endnu flere civile, der kommer og ser hvad vi laver, og oplever nogle gode momenter, der alle er Udviklende, Uddannende, Udviklende og - ikke mindst - Underholdende.



Uddannelse, Uddannelse, Uddannelse og Uddannelse.

Pia Hjorth fra Hjemmeværnsskolens udviklingsafdeling havde valgt, at bruge noget af aftenen til at informere - og motivere - distriktets kompagnichefer om de "Nye og opdaterede uddannelser".

En grundig, konstruktiv og motiverende del af mødet der - på en overskuelig måde - gav et godt indblik i "hvad det hele går ud på", og det er egentligt simpelt, man skal blot sætte sig ind i de ganske få ændringer, der reelt er tale om.

Det er sammenhængen mellem de forskellige uddannelser og de enkete moduler, i den enkelte uddannelse, der er opdateret.
Man kunne sige, at "den røde tråd" nu er meget synlig.


  Pia Hjorth fra Hjemmeværnsskolens udviklingsafdeling​, godt i gang med at fortælle om de nye uddannelser.


Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring