Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

Beflingsmænd sat i stævne
​Under en af lørdagens mange forskelligartede øvelser skulle mødedeltagerne klappe hinanden på skulderen. Foto: Flyverhjemmeværnsdistriktet

Befalingsmænd sat i stævne

Hjemmeværnskolen lagde lørdag lokaler til øvelser og foredrag i regi af Flyverhjemmeværnet.

02-03-2015
 
Af Flyverhjemmeværnsdistriktet
 
Vi ved alle sammen, hvor vigtigt det er, at man tager ejerskab i og for en opgave. Distriktet i særdeleshed ved også, at verden drejer bedre og hurtigere rundt, hvis vi alle sammen er loyale overfor en opgave, og hvordan man videreformidler disse egenskaber.
 
For at vise de fremmødte befalingsmænd, hvordan man kan motivere og skabe arbejdsglæde i sin hverdag, samt hvordan man yder en god kundeservice, havde Distriktet spurgt Henrik Svanekær, om han ville give os alle sammen en pep-talk. Derud over viste Henrik os, hvordan man manipulerer en forsamling med magi, manipulation og hypnose.
 
Flere mødedeltagere blev udsat for denne behandling til stor morskab for den resterende forsamling. Alle var enige om, at det var en ret imponerende performence. Vi fik nogle gode redskaber til at kunne bringe netop motivation, abejdsglæde, ejerskab og fokus ind i vores enheder og hverdagsarbejde.
 
Lørdag eftermiddag var alle godt i gang med de forskellige opgaver. Alle befalingsmændene var blevet delt op i grupper, og man gik til hvert sit gruppelokale. Her blev relevante problemstillinger diskuteret og vendt i plenum. Senere blev resultaterne vist for hele forsamlingen, så man kunne lave noget vidensdeling.
 
Hjemmeværnets mange styrker 
Erik Petersen, chef for Hjemmeværnskommandoens Kommunikationsafdeling, holdt et godt indlæg om vores Hjemmeværn, samt vores udfordringer, men rigtigt meget om vores forcer, sammenhold og kompetencer. Ikke mindst relevansen af Hjemmeværnet omkring vores hurtige hjælp efter terrorangrebet i februar måned, hvor Hjemmeværnet viste vores styrker omkring hurtigt fremmøde, bevogtning og logistikhjælp.
 
Efter dette rigtigt gode indlæg af Erik Petersen, stillede vores dygtige Musikkorps BrassBand op, og spillede nogle numre for os. Det var ikke kun for hyggens skyld, men også for at vise os, hvordan de arbejder, og hvad de arbejder med.
 
Og så en lille reminder til os alle sammen: Husk nu at tænke vores dygtige musikkorps ind i vores arrangementer. De spiller fantastisk, og stiller gerne op.
Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring