Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

Frivillige og ansatte får ny app

Den nye HJV-app er et supplement til de digitale kommunikationskanaler og gør vejen til nyheder og information om Hjemmeværnet kortere for både ansatte og frivillige i Hjemmeværnet.

18-01-2017
Af Thilde Lejre

Fremover kan der dukke en notifikation op på smartphonen, når der er en nyhed, som vedrører dine interesser i Hjemmeværnet eller vigtig information, du bør have kendskab til. Hjemmeværnskommandoen har nemlig udviklet en ny app, som gør det lettere for dig at holde dig opdateret om, hvad der sker i Hjemmeværnet, og som sikrer, at den praktiske information er lige ved hånden.

”I forbindelse med Landsøvelsen udviklede vi en app, som blev downloadet mere end 1500 gange og brugt flittigt under øvelsen. Jeg har hørt forespørgsler fra flere frivillige, som ønsker at have lettere adgang til information og nyheder fra Hjemmeværnet. Med HJV-app’en får man en masse brugbar information tættere på, fordi informationen er tilgængelig på smartphonen, som de fleste efterhånden går rundt med i lommen. Jeg opfordrer til, at man downloader app’en og begynder at bruge den og samtidig deler nyheden om, at Hjemmeværnet har fået en ny app, så flest muligt får gavn af den,” siger chefen for Hjemmeværnet, generalmajor Finn Winkler.

HJV-app’en giver overblik over den information, du har brug for som frivillig og ansat i Hjemmeværnet. I app’en kan du læse nyheder og finde vigtig information f.eks. op til og under øvelser. I kalenderen finder du udvalgte aktiviteter, og du kan også finde praktiske oplysninger om organisationen, uddannelse og lokationer og kontaktoplysninger. Det er muligt at tilpasse informationerne til din værnsgren eller vælge at modtage informationer om hele Hjemmeværnet, og du kan også tilpasse notifikationer til dine behov.

HJV-app’en er et supplement til HJV.dk, som stadig er centrum for kommunikationen i Hjemmeværnet, og app’en giver derfor et hurtigt overblik, men indeholder ikke al information, som ligger på hjv.dk, lige som du heller ikke kan tilmelde dig aktiviteter på app’en.

Selvom app’en er gået i luften, er der stadig mulighed for at udvikle den løbende. Du er derfor velkommen til at komme med input ved at skrive til feedback-app@hjv.dk​.

Du kan downloade HJV-app’en via App Store og Google Play til IOS og android. 

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring