Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

Årets sidste HJV magasin på gaden

Forbindelsesofficer Peter Pedersen fra Nordjylland er med til at bygge bro mellem det faste og frivillige forsvar. Læs interviewet med ham i det nye HJV magasin.

13-12-2017
 
Af Charlotte Baun Senholt
 
Egentlig havde den 53-årige Peter Pedersen lagt Hjemmeværnet bag sig. Men da han for nogle år siden startede på Forsvarets officersuddannelse i forbindelse med et jobskifte, lod han sig overtale til at stille op igen for Flyverhjemmeværnet.
 
I dag er han forbindelsesofficer i Flyverhjemmeværnet og formidler kontakten mellem det frivillige forsvar og arbejdspladsen på Flyvestation Aalborg.
 
”Jeg ser det som en win-win situation, at jeg har en ben i hver lejr,” siger Peter Pedersen om sin rolle som forbindelsesofficer mellem det faste og frivillige forsvar. Læs hele interviewet med Peter Pedersen i onlineudgaven af HJV magasinet.
 
HJV magasinet har også talt med Hjemmeværnets nye kommitterede, folketingsmedlem Søren Espersen, der tiltrådte 1. november og allerede har deltaget i en række arrangementer i Hjemmeværnet.
 
Digitale fordele
 
Få også et indblik i en række nye digitale fordele, som er på vej i 2018. I løbet af 2018 indfases således en række nye it-moduler på HJV.DK til brug for administrative opgaver som eksempelvis rejseafregning. Når det sker, vil det kun kræve få klik at lave rejseafregninger. Primo januar åbnes desuden Hjemmeværnets nye webshop, som blandt andet vil gøre det lettere at skifte den gamle uniform med en ny.
 
HJV magasinet bringer derudover en række større reportager fra øvelser rundt om i landet.

Du kan også følge Hjemmeværnet på: Facebook  Twitter  Instagram og Linkedin
 
Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring