Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

Foto: Sara Amos Pedersen
​To glade chefer fra Hjemmeværnet (tv.) og Forsvarets Materiel- og Indkøbsstyrelse efter  underskrivelsen af en ny serviceaftale, der præciserer opgaverne i Hjemmeværnets fremtidige logistikstruktur. Foto: Sara Amos Pedersen 

Chefer konfirmerede ny serviceaftale om logistik

Chefen for Hjemmeværnet og Chefen for Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse underskrev i går en serviceaftale, som skal danne rammen for det fremtidige samarbejde.

22-06-2017

Af Mikkel Staniok Madsen

Baggrunden for serviceaftalen er den igangværende omstilling af Hjemmeværnets logistikstruktur, hvor dele af Hjemmeværnets logistiske opgaveportefølje pr. 1. januar 2018 integreres i den koncernfælles logistikstruktur. 

Formålet med serviceaftalen er overordnet set at præcisere henholdsvis Forsvarets Forsyning, Depot og Distributions og Hjemmeværnets opgaver og ansvar i relation til de konkrete logistiske serviceydelser.

Serviceaftalen underbygges af et antal underliggende procesbeskrivelser og lokale aftaler, som specifikt omhandler leveringsprincipper, åbningstider ved udleverende depoter, levering ved beredskab med videre.

Serviceaftalen prøver i størst muligt omfang at tilgodese Hjemmeværnets frivillige personel, således at Hjemmeværnet kan opretholde aktivitetsniveauet og beredskabet i forhold til Forsvaret og øvrige samarbejdspartnere i samfundets samlede beredskab.

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring