Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

​Den Kommitterede for Hjemmeværnet og formand for Hjemmeværnsfonden Bjarne Laustsen uddeler Hjemmeværnsfondens legater til Peter og Jan fra Politihjemmeværnskompagni Herning. Foto: Henrik Sinkbæk Jacobsen.

Legater til frivillige fra Politihjemmeværnskompagni Herning

Frivillige fra Politihjemmeværnskompagni Herning modtog i dag legater på henholdsvis 4.000 og 25.000 kroner fra Hjemmeværnsfonden. Legaterne blev uddelt af Den Kommitterede for Hjemmeværnet på politigården i Herning.

27-07-2016

​Af Charlotte Tradsborg

Peter og Jan er aktive medlemmer af Politihjemmeværnskompagni Herning. I dag lever de begge med varige mén efter skader, de er blevet påført under tjeneste. Derfor tildeles Peter 25.000 og Jan 4.000 kroner af Hjemmeværnsfonden.

Hjemmeværnsfonden uddeler gaver til medlemmer af Hjemmeværnet. Gaverne gives i anerkendelse af medlemmets særlige engagement i Hjemmeværnet. Fonden støtter også medlemmer af Hjemmeværnet, der er kommet til skade i tjenesten.

Aktive trods varige skader

Bjarne Laustsen lagde i sin tale til Peter og Jan vægt på, at de trods varige mén stadig bidrager aktivt i kompagniet. Dagen i dag er ingen undtagelse. Efter legatoverrækning skal modtagerne og deres kompagni støtte Politiet ved cykelløbet Post Norden Danmark Rundt, der netop starter i Herning i dag.

Fakta

Hjemmeværnsfonden er en selvejende institution. Fonden ledes af en bestyrelse med Den Kommitterede for Hjemmeværnet som formand og øvrige medlemmer fra alle værnsgrene.
Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring