Topbanner

Nyhed

Ny chef for Flyverhjemmeværnet

Oberst Per Jan Larsen bliver Flyverhjemmeværnets nye chef 15. januar 2017.

09-01-2017

​Af Hjemmeværnskommandoen

Flyverhjemmeværnets nye chef bliver oberst Per Jan Larsen, som kommer fra en stilling i Hjemmeværnskommandoen, hvor han har været chef for koordinationsdivisionen.

Per Jan Larsen overtager chefansvaret for Flyverhjemmeværnet 15. januar 2017, og har ”tegnet kontrakt ” for en tre-årig periode.

Den nye chef for Flyverhjemmeværnet har en lang baggrund i Forsvaret og i Flyvevåbnet, hvor han både har været afdelingschef i Forsvarskommandoen, forsvarsattaché i Washington og skolechef i Flyvevåbnet. Desuden har han operativ erfaring fra Flyvevåbenet, hvor han i sin tid i Luftværnsgruppen var i tæt kontakt med de frivillige.

"Jeg glæder mig meget til at videreføre den gode udvikling, som Flyverhjemmeværnet er inde i. En udvikling som i høj grad er drevet af de mange frivillige ildsjæle, som jeg ser rigtig meget frem til at møde og ikke mindst hjælpe mig med at sikre fremtidens Flyverhjemmeværn", siger Per Jan Larsen.

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg - Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224