Topbanner

Nyhed

Ny stabschef glæder sig til at komme i gang

Hjemmeværnskommandoen nye stabschef, brigadegeneral Jette Albinus, er glad for at være tilbage i Hjemmeværnet og ser frem til nye opgaver i samarbejde med ansatte og frivillige.

12-09-2017


Af Kevin Gerth Sigvartsen

Med parole og taler fik Jette Albinus d. 11. september taget hul på sin stilling som stabschef i Hjemmeværnskommandoen i Vordingborg.  Den nyudnævnte brigadegeneral er godt kendt i Hjemmeværnet og har tidligere været chef i Hjemmeværnsdistrikt Vestjylland og for Planlægnings- og Operationsafdelingen i Hjemmeværnskommandoen. 


”Det er dejligt at være tilbage i Hjemmeværnet, og nu har jeg brug for jeres hjælp til at blive opdateret på Hjemmeværnets udvikling i de fem år, jeg har været væk,” sagde brigadegeneral Jette Albinus til hjemmeværnsstaben ved parolen i anledning af hendes tiltræden som stabschef i Hjemmeværnskommandoen. Her lagde hun ikke skjul på, at hun har Hjemmeværnets frivillige i fokus.

”De frivillige i Hjemmeværnet er noget særligt, og derfor skal vi i Hjemmeværnskommandoen også levere noget godt ud til dem.”Fortid som frivillig
Som tidligere frivillig i Hjemmeværnet har Jette Albinus en god indsigt i, hvordan tingene foregår ude blandt de frivillige – og kombineret med hendes fortid i Hjemmeværnskommandoen, har hun alle forudsætninger for at blive et stærkt led imellem de to instanser.

”Jeg har set frem til at komme tilbage til Hjemmeværnet og blive stabschef i en organisation, som er båret af et fantastisk engagement, og som gennem de senere år har opnået en endnu mere solid position og anerkendelse som vigtig støtte for Forsvaret, Politiet og samfundet,” siger brigadegeneral Jette Albinus.


Læs Jette Albinus’ CV​

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg - Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224