Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

Uddan dig i sommerferien

Du kan nu tilmelde dig Sommerkursus 2017 i Nymindegab i uge 27, der byder på en lang række spændende kurser. Som noget nyt kan du selv sammensætte din uge med flex-moduler.

29-03-2017

Af Signe Thiim

Hjemmeværnsskolens Sommerkursus falder traditionen tro i uge 27 (fra d. 2. - 7. juli), og er en rigtig god mulighed for at bruge ferieperioden på at få et af de Q'er, du mangler. I år tilbyder skolen som noget nyt en række flex-moduler, der giver mulighed for at få oplevelser ud over det sædvanlige.
 
Du kan blandt andet snuse til patruljetjeneste, finpudse evnerne på 'Kursus i udvidet skydeteknik', teste fysikken på 'Bliv din egen træner', få vedligeholdt din førstehjælp eller taktisk sanitetstjeneste og meget mere. Derudover vil der være åbne foredrag om sikkerhedspolitik med eksperter inden for feltet, feltgudstjeneste og mulighed for at besøge bunkerne i den historiske Nymindegablejr.
 
Ud over det faglige giver Sommerkursus også en helt unik chance for at få udbygget dit netværk og være sammen med andre hjemmeværnssoldater fra alle værn om aftenen, da de fleste af kurserne slutter kl. 17 hver dag. Du kan også tage familien med og kombinere faglighed med familiehygge i det vestjyske.
 
Sådan tilmelder du dig
Du finder det fulde kursuskatalog samt tilmeldingsblanket her. Når tilmeldingsblanketten er udfyldt, skal den sendes til dit distrikt, der videresender den til Hjemmeværnsskolen.

 Seneste nyheder

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring