Topbanner

Nyhed

Eskadrillen aktiv paa lufthaven

Åben hangar på Lufthavnen

24-10-2016
Vedligeholdelse- og træningsdag:
 
Selv om det var efterårsferie og mange holdt fri, så afholdt vi i Eskadrille 205 en fælles uddannelsesdag lørdag d. 22.10. Her havde vi også havde mulighed for at have vores informationsfolk med.
Bornholms Flyveklub havde åben hangar i Bornholms lufthavn. Eskadrillen fik mulighed for at stå for sikkerheden i forbindelse med adgangsregistrering og opsyn med flightline, således at ingen kom ud hvor man ikke måtte være.
I samme forbindelse havde vores informationsteam opstillet en stand, hvor evt. interesserede kunne få oplysninger om Flyverhjemmeværnets opgaver, både her på Bornholm og i resten af landet. Der var i løbet at de timer, hvor det foregik, en pæn håndfuld som vi fik talt med.
Det var en dag, hvor vi fik afprøvet de forskellige opgaver vi skal kunne; både adgangskontrol og sikring, samt en patrulje langs grænsen ind til det operative område.
Alt i alt en god dag for Eskadrillen hvor vi luftede vores samarbejdsaftale med lufthavnen.

Åben hangar Jytte.jpg
Åben hangar Sanni og Kell.jpg


Fakta

Eskadrillen stod for registrering på Lufthavnen
 

 Seneste nyheder

 

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg - Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224