Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold

Topbanner

Nyhed

Flyverhjemmeværnet og kulturnatten 2015

Flyverhjemmeværnet havde igen sanitetsvagten på livgardens kaserne, hvor eskadrille 228, bla. viste hjertemassage.

12-10-2015

​Eskadrille 228 havde igen sanitetsvagten og man kunne på deres stand få forevist hjertemassage som man derefter havde mulighed for at prøve selv på dukker, så man kunne opleve hvor hård der skulle presse.

Man kunne også få lov til at sidde i F-16, som stod på christiansborgs slotsplads, overfor Forsvarsministeret, hvor man kunne hører om Major Anders Lassen og datasikkerhed eller SSR oppe under taget samme sted.



Søværnets dykkerskole vise hvordan de arbejde i kanalen og for at man kunne følge arbejdet, havde dykkeren et kamera med, og billedet kom op på en storskærm på land.

På rådshuspladsen havde Rådshuskompagniet, rullet den store udstilling ud med vogne og sminkning og deres våben. - se linket.

Men der hvor man havde samlet det meste hjemmeværn var på livgardens kaserne, her kunne man udover flyverhjemmeværnet, møde rydningsassistenter, Virksomhedshjemmeværnet, marinehjemmeværnet  og beredskabskorpset. En god måde at blive klogere på en del af totalforsvaret.

 

 

 

 

 Seneste nyheder

Hvis du vil vide mere

  • Flemming jellinghof
Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring