Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold

Topbanner

Nyhed

​Hve 223 holdet og oberst søren Andersen fra Telegrafregimentet

Telegrafregimentets Jubilæums- & medaljemarch 8 oktober 2016

Ovenstående udfordring blev tage op af 10 medlemmer fra Hve223, og Tommy havde lagt op til at alle der meldte sig gik 20 km, men undertegnet deltog kun i de første 6 km, man kunne også gå 14 km hvis man ville.

26-10-2016

Vi forlagde fra Jonstruplejren kl. 6 for at kunne være i Fredericia kl. 9, hvor marchen ville starte fra Ryes kaserne og ende igen efter 6 km inden man skulle ned og rundt i Fredericia by for at slutte på startstedet.


Alle fra eskadrillen gennemførte den distance som de havde sat sig for, nogle godt ømme men ved godt humør, vejret var let skyet med byger, som særlig ramte dem på 20 km.


Marchdagen må siges at være en succes, man regnede med 150 men med alle folkene fra andre regimenter og Hjemmeværnet og civile nået tallet op ca. 820. Hvorfor er marchen så lavet i år, dels for at fejre 65 år for regimentet og 25 år for sammenlægningen af sjællandske og jyske telegrafregiment.

 Nijmegen - holdet fra Flyverhjemmeværnet og Thomas Kjærgaard


Der kun bærringsret inden for Telegrafregiments område.

Der er tale om at marchen kommer igen til næste år, skal du med?  Hvis du kommer med siger vi andre godt gået.  

En god bog til de mørke vinterafterne: HVOR DER ER VILJE, et liv og en karriere, bogen er skrevet af Oberstløjtnant Anne Christiane Castenschiold Bill som er stabschef ved regimentet.

Bogen kan varmt anbefales af bibliotekar/historiker i enheden.
Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring