Topbanner

Nyhed

Hjemmeværnsevent 2015 i Aabenraa

110 hjemmeværnssoldater var klar til at demonstrere deres materiel og deres kunnen for befolkningen i Aabenraa kommune.

16-08-2015

Den 15. august 2015 var det meste af Aabenraas pyntede gågade fyldt med hjemmeværnssoldater, der ønskede at demonstrere deres materiel, kunnen og ikke mindst deres hobby.

Der var mange borgere i gaden, og der var stor spørgelyst. Et par civile organisationer havde valgt at deltage, som et ekstra krydderi på dagen. Her kan nævnes De Blå Baretter/kammerat støtte ordningen, De Danske Forsvarbrødre, Aabenraa Marineforening og den forholdsvis nye forening ”Veteraner i Syd”.

Sideløbende blev der afholdt en VIP arrangement med deltagelse fra Shopicity, deltagere fra de forskellige organisationer, borgmester Thomas Andresen og generalmajor Finn Winkler, der er chef for Hjemmeværnet. Under VIP arrangementet besøgte man alle udstillere. Ved Veteraner i Syd indviede Thomas Andresen, Finn Winkler og formanden for Veteraner i Syd, Bo Højgaard,foreningens nye fane.

En stor tak til Shopicity, Pipes and Drums, besøgende, VIP-deltagere og alle deltagere for at bruge en lørdag på at demonstrere Hjemmeværn.

EVENT_VIP.1jpg.jpg

Hvis du vil vide mere

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg - Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224