Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

Nyt fra kompagniet

kompagniet

26-02-2017

Den gode oplevelse på LPU1 D 18/2-2017.

På Søgård.

Karsten præsenter os om hvad der skal ske i løbet af dagen på vores LPU1.

Efter vi havde gjort honnør foran flagstangen så startede vi dagen.

Rolf var ham der lærte os lidt om hvordan man går mach, og de forskellige ting man nu skal lære inde for dette område.

Jan havde vi til signal og ja det var spændene at være med til. se hvilken en forståelse for hvor vigtig det er at kunne oplyse de vigtige signaler så der ikke går ged i den.

Bef havde vi til IT hvor vi lærte lidt om hvordan man går ind på hvj.dk. Hvordan man tilmelder sig og hvordan man afmelder sig, hvordan man ser aktiviteterne inde på hjv.dk.

Jan som var lederen for LPU 1 havde vi til sidst, hvor vi skulle ud til bilerne.

Hvordan man gør klar til et starteftersyn og et sluteftersyn. Så kørte vi hjem med Bef så dem der havde kørekort de fik lige det afprøvet. Da vi kom tilbage vaskede vi bilen udvendig, gjorde den ren indvendig og vi fik tanket bil, så den blev så fin igen.  Skrevet af Ninette Hansen

 

Info fra KOF

 

I denne weekend (25. – 26. februar 2017 ) er der 14 timers FØHJ, i tilfælde af der er nogen der mangler som endnu ikke har meldt sig til, kontakt KC/NK ASAP !!

 

KC efterlyser minimum 2 frivillige, heraf minimum den ene uddannet Fanebærer, til Fanekommando på Flyverkirkegården (Eng.) i Aabenraa d. 30. marts kl. 11.00. Tilmelding direkte til KC.

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring