Topbanner

Nyhed

Årets første kontrolskydning i Nr.Miler
​Årets første kontrolskydning på Nr.Miler skydebane

Skydningen er i gang

Så blev det forår og den første dag for HVK Aggersund på Skydebanen

15-03-2015

​Fuglene synger, det er lyst om morgenen og det hele begynder at ligne et længe ventet forår. Kompagniet var på skydebanen for første gang i 2015. der blev bl.a. gennemført kontrolskydning. og i den forbindelse kom 11 skytter igennem med tilfresstillende resultat. rigtig godt gået til alle. Heinrich havde planlagt signal tjeneste samt signal RECCE i forbindelse med vores øvelse i april. Det viste et behov for yderligere uddannelse/repetition af signaltjenesten. mange er ikke helt vant til at bruge en radio.

Så vi har her et godt emne til uddannelse på et senere tidspunkt.

Jann lavede nogle spændende skydninger efter vi havde været igennem kontrolskydningen. Der var dog ikke den helt store interesse for puls-skydning. hvorfor mon dog?

Kender jeg Jann ret, skal der nok komme en enkelt eller flere af den slags i løbet af året. Det vil jo også være en fantastisk mulighed for at komme lidt i form. Ganske gratis.

Jeg ser frem til at se jer alle igen på skydebanen næste gang

Peter Dal/KC HVK AGG

 

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg - Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224