Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

Alarmeringsøvelse i Aros

ØVELSE ØVELSE ØVELSE

"På baggrund af den øgede terrortrussel skal kompagniet indsættes i bevogtning af civilt objekt."
Sådan lød alarmeringen fredag til kompagniets medlemmer.

03-06-2018
Fredag og lørdag holdte kompagnet alarmeringsøvelse med KSN i kompagnilokalerne på Grimhøjvej og civil bevogtning i Malling.

I løbet af fredag eftermiddag blev kompagniets medlemmer alarmeret og som de fik fri fra arbejde,
studie m.v. mødte de op i lokalerne. Nogle fredag og andre lørdag.

Opgaven for kompagniet var bevogtning af transformationstation Malling, som er et af knudepunkterne i elnettet i Østjylland. Kompagniet skulle bevogte objektet og sikre det mod indbrud, hærværk og terror.

Første gruppe blev sendt til opgaven præcis 55 min efter alarmering. Lidt langsomt, men taget i betragtning af, at dette er inkl. pakning af materiel, venten på forsyneren og en alarmering midt i myldretiden, er dette fint godkendt af både næstkommanderende og kompagnichef. 
Næste gruppe var klar til opgaven 2 timer efter alarmering og efter 3 timer, var både KSN etableret med kommunikation, modtagecenter, forsyning, forplejning og underbringelse og bevogtningen af transformatorstationen var godt i gang.

Se flere billeder på Facebook.
























Bevogtningen fuldt belyst i de mørke timer.




















​Der blev også tid til at træne hjerte-lunge redning.
Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring